Contact

Adresa

Str. Ana Ipatescu, Nr. 4, Bloc F, Ap. 3
Parter, Scara F, Jud. Suceava

Telefon

0746 913 496

EMail

contact@athena-center.ro

Facebook

De ce sa ne alegi?

ATHENA CENTER s-a născut din pasiunea pentru  predare şi limbi străine. Echipa noastă este formată din profesori specializați, tineri și motivați care se remarcă prin certificate de competență și stagii de pregătire în străinătate.

Oferta noastră de cursuri de limbi străine pentru copii include:

  • Engleza
  • Franceza
  • Germana
  • Spaniola
  • Italiana
  • Chineza

Cursurile se adresează copiilor cu vârstele cuprinse între 5 și 14 ani care vor să înceapă studiul unei limbi străine, să aprofundeze limba studiată la scoală sau să se pregătească pentru obținerea de certificate internaționale.

Imbinând cele mai moderne tehnici și materiale de predare, ne propunem să sprijinim procesul de învățare prin implicarea activă a fiecărui cursant. Astfel întâmpinăm nevoile celor mici prin programe și activități interactive, adaptate fiecărei categorii de vârstă: de la jocuri, cântece, improvizații până la predarea noțiunilor de gamatică, scriere, pronunție, dezbateri pe diverse subiecte.  De asemenea, urmărim în permanență transmiterea  informațiilor culturale orientând învațarea spre cunoașterea valorilor și tradițiilor europene și nu numai.

Acordăm o deosebită atenție evaluărilor și testărilor copiilor pe parcursul și la finalul cursului. Prin urmare, părinții vor primi feed-back după fiecare testare și vor fi informați in legatură cu activitățile și evoluția copiilor pe parcursul anului.

Cum procedăm?

In primul rând, stabilim un interviu pentru testarea nivelului de limbă în vederea incadrării în grupe. Apoi se stabilește un orar de desfăsurare a cursurilor, ținand cont de programul copiilor.

Cursanții  sunt distribuiți în grupe de cate 6 până la 10 persoane, în funcție de vârsta și nivelul de cunostințe. Cursurile se desfășoară săptămânal, pe toată durata anului școlar dar și în vacanța de vară în funcție de cerere.

Oferă-i copilului tău cel mai bun START pentru un SUCCES garantat!

 

Unde ne gasesti